Ce se aude in ultima vreme

Nu stiu daca ati observat, dar orice ar cere/cauta, tiganii folosesc aceleasi replici. Nu cred ca trec pe strada aceeasi tigani cu fiare vechi sau calorifere pepeni sau chiar sticle goale, care striga intr-un fel caracteristic si niciodata schimbat. Orice ar cere sau da, au acelasi timbru vocal, au acelasi ton. Toti. Parca ar repeta  la nesfarsit imitand perfect  aceeasi melodie.

Trecand peste asta, am observat ca cersetorii au trecut pe colindat. Sunt afoni si nu canta nici pe apoape ceea ce incearca sa cante si  imi vine sa le dau bani ca sa taca.

Nu stiu daca l-ati auzit vreodata pe cersetorul (care arata a om in toata puterea) care se vaita ca ii e foame, dar azi am auzit altul cu aceeasi poezie. Un nene in tramvai l-a imbrancit si l-a injurat si i-a zis sa se duca la Guvern daca ii e foame.  Imi pare rau pentru toti suferinzii din strada, desi stiu ca foarte multi dintre ei sunt sarlatani care profita de bunatatea oamenilor si isi ridica palate din cersit . Ce meserie prospera.

Blogul s-a mutat pe http://www.sandydeea.ro . Puteti comenta la acest articol aici: http://sandydeea.ro/2009/12/10/ce-se-aude-in-ultima-vreme/