STILat omul nostru…

Ori am avut eu ceva si am atras scandaluri saptamana asta, ori pur si simplu am dat peste multi idioti

Nici nu stiu cum a facut Radio Stil rost de id-ul meu. M-am trezit intr-o zi, din senin cu add de la el. L-am lasat acolo, sa fie, poate pica vreodata ceva bun de la ei. Mass-uri, alea alea, reclame la emisiuni…putine…ca mai mult de 5 nu existau intr-un program saptamanal.

Dupa cum mi se lauda Leo Bagheera…seful Radio Stil: oameni putini, fani multi. Dar, hai in echipa…poti castiga experienta. Ce? Ai lucrat la Lynx, „puy”(are o chestie in a zice „puy” la fiecare 3 cuvinte)? „Bine ca nu ai ramas traumatizata de Lynx.” Hai sa iti zic ce parere am eu de Lynx, ca am lucrat si eu acolo. (Extrase din discutiile in care incerca sa ma convinga ca Lynx e un loc plin de ratati si asa mai departe. Nu mi-a placut nici mie la nebunie acolo, dar macar nu imi vorbesc de rau colegii.)

lynx

Eeh, dar asta nu e subiectul nostru de astazi. Leo mi-a povestit multe despre cat de cerut este pe la tot felul de televiziuni agregatoare de public cu IQ limitat si chiar si la restul televiziunilor…ca deh.

Dar ce este Radio Stil ? Nici eu nu auzisem de el pana sa nu primesc add din senin. Din ce mi-a povestit Leo, care parea foarte prietenos, Este radioul pe care l-a infintat acum vreo 10 ani, care a rulat cativa ani pirat in radiouri si de cativa ani ruleaza online…aa si este foarte popular . El se lauda ca are licente pt online si fm, dar nu il promoveaza din cauza lipsei banilor. Totusi, Leo mi-a povestit ca au fost multe scheme in media care trebuiau sa ii favorizeze radioul, dar ca a refuzat de frica „presiunilor politice”. Mai spune ca radioul lui e ascultat de toata lumea si ca are un playlist de 80 000 de piese, majoritatea care nu se gasesc nicaieri pe net. Licente la melodii, ciuciu.

Mult bla bla…

Totul este oarecum laudabil pentru un om care recunoate ca a facut doar 2 clase de liceu si din ’94 lucreaza in media.

Leo ma rugase sa ma ocup de stirile de pe forumul radioului. Ce forum? Ca batea vantul pe el.  Ce stiri? Ca initial voia sa pun stiri muzicale de genul…eeh stiti voi ce practica radiourile care nu stiu ce inseamna stiri. Aaah si zicea ca stirile de la Europa Fm sunt praf. (Pai acolo chiar scriu stiri…)

Momentan site-ul este inchis pe termen nedeterminat si tot ce ruleaza este un fel de TV online al lui.(Parca nu as vrea sa dau linkul.) Cand l-am deschis si eu mai devreme, am avut un mic soc. Ce zdranganea acolo? Manea? Jumatate tu, jumatate eu… nu am retinut papagalii care o canta pentru ca am inchis imediat. Nu era ceea ce as fi putut spera sa vad.

Cum am reactionat eu? Dar cum a reactionat el. Ei bine, nu imi place cand barbatii incalca niste limite de bun simt. Asta e Leo, un asa zis jurnalist cu multa experienta si care are multi fani si ascultatori… (Discutia este redata integral. )

leo- limbaj nesimtit

Si…ignore.

M-am enervat, fireste si i-am transmis si pe id-ul radioului (Caci pana acum discutia se purtase pe id-ul lui.)

radio Stil

Si ignore si de aici. Asa se vorbeste cu „ascultatorii”?

Sa mentionez ca niciodata nu i-am spus nimic rau si nu l-am jignit?

Concluzia mea este ca bolborosirea da pe deasupra uneori.

Nu stiu daca tot ce mi-a povestit el despre viata lui aventuroasa si despre aprecierea televiziunilor din toata tara fata de el sunt adevarate, dar pana la final tot samanta de OTV vad ca este.

Salut! Blogul s-a mutat pe www.sandydeea.ro . Iti multumesc ca ai fost alaturi de mine si ai citit articolele postate. Te astept pe noul blog.

50 răspunsuri

  1. Nu ştiu cum ai tu bafta să nimereşti doar omuleţi de ăştia. Partea mai tristă e că probabil vei avea astfel de colegi mai târziu. Pe viitor, nu-ţi mai bate capul cu ei, ignoră-i pur şi simplu.

  2. stiu ca iti este greu sa nu reactionezi dar iti consumi degeaba energia cu astfel de oameni; la un moment dat o sa iti dai seama ca ignoranta este cea mai buna arma

  3. Stiu ca ignorarea e cea mai buna arma…dar nu pot sa ii las…

  4. incearca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. decat sa lucrezi intr-un astfel de radio si sa ai marea ocazie sa te ratezi… mai bine nu mai lucrezi deloc. Nu stiu ce treaba are el cu Radio Lynx, mie m-i s-au parut cat de cat profesionisti si din ce am observat nu angajeaza toate ciurucurile. Probabil de-aia nu a rezistat nici acest…nici nu stiu cum sa ii spun (hai sa-l alint, „om”). Si da, sunt in asentiment cu tine, cei de la Europa FM chiar fac stiri. Dupa parerea mea baiatul asta ar trebui sa se mai intereseze si el cu ce se mananca toata treaba cu radio-urile.
    Din partea mea toata aprecierea ca ai pastrat decenta in discutie si cat de cat ti-ai pestrat si calmul. Din pacate nu am reusit sa citesc discutia integral pentru ca nu s-a incarcat tot si de la jumatate, scrisul este in cetza. Oricum nu cred ca ar fi spus ceva inteligent pana la sfarsit. Acum sincer, mai mult decat sa dai ignore id-urilor chiar nu aveai ce face.
    Daca ar fi sa faci ceva sa afle lumea despre acest mic scandal, in afara de acest post pe blog, eu voi fi unul dintre sustinatorii tai (pasiv ce-i drept).

  6. El mi-a dat ignore. Eu incercam sa port o discutie decenta cu el.

    Iti multumesc pentru sustinere.

    Nu am vrut sa lucrez la Radio Stil pt ca nu aveau sediu, redactie sau studiou…Trebuia sa emit de acasa…si ce puteam sa invat de acasa?

  7. Incredibil. Sincer, nici nu-mi dau seama de la ce au pornit toate astea, pt ca se vede de la prima replica a lui ca avea chef de cearta. Dar de la a fi artagos pana la a scoate asemenea cuvinte este totusi o distanta. Aici se pare ca zace exceptia. Nasol…

  8. Cam asa a fost si reactia mea. Ma gandesc ca poate a reactionat asa pentru ca pare de etnie…dar…nici asa nu vad de ce a reactionat asa cum a reactionat. Am tot sperat sa pot vorbi cu el normal…dar daca nu a vrut si m-a jignit in continuare…

  9. chiar ca ai atras scandaluri in ultima vreme.
    in general nu sunt extremist, dar oamenii de genul asta ar trebui impuscati pe loc

  10. Ce frumos ai spus-o…

  11. ei…
    am exagerat un pic, nu i-as impusca pe loc chiar daca as sti ca nu voi fi prins
    dar acesta a fost primul impuls cand am citit cuvintele plastice si explicite ale lui leo si imparatu’

  12. Unde spuneai că poate fi găsit nenea ăsta?

  13. La radio stil? Dar facuse si un stream de TV .

  14. Geez!!! Ce oameni… si ce vocabular! Incredibil!

  15. am cunoscut o data pe cineva care a lucrat la radio lynx. nu parea ceva asa teribil cum zice nenea asta fript in cur.

    incep sa cred ca tu esti un nefericit si nenorocos magnet de cocalarime frustrata. stilul seamana cu al lui george melteanu.

    apropo de acel gunoi ratat: mi-a dat de mult ban pe blogul lui fecal dar continua sa sufere acolo si sa planga despre mine, dar si despre tine.
    insinueaza ca eu nu am curaj, cand el este rahatul care nu are curajul sa poarte o discutie directa. asa cum vrea el, cu argumente si limbaj colorat 🙂
    se vede treaba ca frustratul e zmeu numai cand se ia de fete aiurea pe net. imediat cum se pune problema unei discutii serioase cu cineva care nu se lasa impresionat de injuraturile lui fuge in vizuina lui, da block la toata lumea si se mangaie ca e viteaz in oglinda.
    ah, da si ma injura si pe piticigratis 🙂
    vai de lume. daca aveti 30 de secunde treceti pe la blogul lui si anuntati-l ca e ratat. e spre binele lui…

  16. L-am injura dar modereaza orice fel de comentariu, motivul pentru care are 10 comentarii la 100 de posturi.

  17. imi pare rau, dar e vina ta ca ai ajuns sa vorbesti cu idiotul ala. nu ti-ai dat seama ce hram poarta de la primele lui cuvinte? imposibil sa nu intuiesti de la inceput ce manelist libidinos este…

  18. Cand am vorbit cu el prima data nu fost deloc asa. A fost chiar prietenos.

  19. ah, un amendament: am vrut sa spun ca stilul acestui cocalar seamana cu al celuilalt. Nu are nicio legatura cu tine.
    Acum am realizat aceasta posibila confuzie.

  20. Nici tu nu ai fost usa de biserica in dicutia de pe mesenger sa stii . Te-ai bagat total aiurea in seama la capitolul manele , si acest lucru la deranjat pe tip 🙂

  21. Eu cred că a avut perfectă dreptate. Şi eu explic individului care mai cere schimb de link sau altele că în cazul în care am detectat manele la el pe blog nu mai avem ce discuta. De ce ar fi trebuit să tolereze un individ care are apetenţă pentru aşa ceva, doar pentru că marea majoritate a românilor se ţiganizează?

  22. si ca ce chestie te iei brusc de OTV? poate vrei nitica cearta principiala si cu mine!

  23. Nu m-am prins, glumesti ? Ce treaba are postul cu OTV-ul ca eu vad doar o mentiune fara legatura ? „Samanta de OTV se traduce ca „samanta de scandal”

  24. bagheera este baiat bun, dar are gura spurcata, l-oi fii prins intr-o pasa exagerat de proasta….:))=)) saracutu nu mai asculta manele decat cand este la munci…:D

  25. Hups Surpriza! Hups „uite cine vorbeste”?!

    sandydeea in afara faptului ca esti INFIORATOR DE STRESANTA SI NESIMTITA, mai esti si mincinoasa idiopata!

    Si acum sa lamurim cateva aspecte ca tot am fost „informat” despre tapenia asta de blog pe care tu nu numai ca demonstrezi ce frustrari ai dar o faci si „pe la spatele celuilalt”:

    1. Radio Stil nu insemna Leo Bagheera ( si nu au flst niciodata 5 oameni cum spui tu) ci presupune ceva maai mult de 10 oameni care aau pus in 10 ani mai mult decat pasiune si suflet in acest „proiect”

    2. Nu am afirmat NICIODATA ca RS are liceenta FM si Net cum halesti tu cacat mai sus (ci doar autorizatia tehnica pt net – si aia expirata de mult timp), si in plus avem liceenta pt emisie radio/satelit. Deci bati campii….si ma intreb daca nu ai afectiuni grave la cap(?)

    3. Toti manelisti (artistii) ma stiu in mare ca, CEL MAI NEBUN SI MAI MARE ANTI-MANELIST, SI DUSMAN AL LOR, declar pe propia-mi raspundere ca nu si-a bagat si scos si luat si infipt….nimeni niciodata din sufletelele si gurile si ficatii lor (pe/in fatza) cum am facuto eu ani buni la rand, ca sa vina un ratat sau o cretinopata sa ma faca pe mine

    4. Cei ce va-ti dat voi cu parerea la adresa manelelor, am o intrebare; Daca ati lucra la fabrica de alcol, mi-ati permite sa cred cu tarie, si sa tip in gura mare ca sunteti niste alcolisti ingalati si vai de capul vostru? De ce am spus asta? Pai am vazut ca-si dau toti paranoici cu parerea despre un domeniul ce-i depaseste…Clipurile de gen „manea” de pe tv erau cateva exceptii sai zicem dar nu aveau a face cu RADIO STIL (atentie!), ulterior fiind scoase de pe tv dupa un timp.

    5. Eram al draq de obosit si epuizat dupa 2 sau 3 zile nedormit deloc, si ai intrat pe messenger exact cand nu trebuia….insa chiar daca eram cum eram..nu meritai sa-ti vb asa (crede-ma ca nu aberez) , era mai simplu sa-mi fi controlat nervii si sa-ti trag ignor fara nici o explicatie, nu ai avut norocul asta, si nu-mi cer scz pt nimc, pt ca ai meritao din plin (atitudinea mea desigur).

    6. Pentru dobitocii lesinati care si-au dat cu parerea aici despre nu stiu ce blog al meu , am un singur sfat: „Partea buna , partea buna , chiar acum ma tragi (eti) de…, partea rea, partea rea…stiti voi melodia…! Ideea e ca nu am avut, nu am , si nu cred ca am sa am vreodata un blog! Deci am o parerea extrem de proasta despre „blogeri”…eu ii definesc simplu…NISTE FRUSTRATI in general si aleator POSEDATI SEXUALI (e o expresie propie) hihihi, consider ca un bloger in loc sa-si „asterne” mizeriile (vezi exemplul de aici) se poate duce draq in parc la aer, la plimbare , la fu…la orice….sau pe scurt , sasi traiasca viata draq, nu sa piarda timpul aberand virtual si mai rau MINTIND! cONCLUZIA? NU AM BLOG DECI …ALTI IDIOPATI…dan-d cu parerea…

    7.”Ori am avut eu ceva si am atras scandaluri saptamana asta, ori pur si simplu am dat peste multi idioti” ar trebuii sa-ti faci o icoana cu fraza asta…sau sa o scrii in buletin…ori pe reteta de la ….

    8.”Si ignore si de aici. Asa se vorbeste cu “ascultatorii”?” pai te cam contrazici de foarte multe ori, ba esti ascultatoare, ba esti colaboratoare, ba esti abordata din ..neant, ba le stii tu pe toate …dar de fapt te calci singura sub talpa…aberatii…habar nu ai ce draq spui…

    9. „Ai lucrat la Lynx, “puy”(are o chestie in a zice “puy” la fiecare 3 cuvinte)? “Bine ca nu ai ramas traumatizata de Lynx.” Hai sa iti zic ce parere am eu de Lynx, ca am lucrat si eu acolo. (Extrase din discutiile in care incerca sa ma convinga ca Lynx e un loc plin de ratati si asa mai departe. Nu mi-a placut nici mie la nebunie acolo, dar macar nu imi vorbesc de rau colegii.)” Cand tu esti obisnuita sa ti se vorbeasca cu MA, BA si mai ales FA, ei bine afla (acum) ca eu nu le sufar pe nici una dintre cele 3 apelative drept consecinta am altele….man….men…Puy….iarta-ma ca nu ma ridic la nivelul cerintelor tale…! Mai departe…nu incercam sa te conving de nimic, asta e in mintea ta obosita, doar discutam AMANDOI pe marginea subiectului (lynx) cat priveste faza cu ‘vb colegilor de cacat’ pai ai omis ceva draga mea, cand esti planta si atarnache pe ici-colo , cand traiesti in lumea ta de basme manelistice , e cam greu sa mai vezi si ce fac , ce spun acei colegi …sper ca ai un ultim dram de intelepciune sa pricepi ce ti-am zis acum…(dar nu prea cred).

    10. „Asta e Leo, un asa zis jurnalist cu multa experienta si care are multi fani si ascultatori…” Cand am afirmat eu vreodata in viata ta de ratata tampita, ca as fi „jurnalist”? Handicapata mincinoasa ordinara! Cat la faza cu multi fani si asc este evidenta frustrarea ta…REVINOTI DRAQ.

    11.”are un playlist de 80 000 de piese, majoritatea care nu se gasesc nicaieri pe net. Licente la melodii, ciuciu.” Au fost 400.000 de piese, le-am redus acum 18 luni la jumate,acum 10 luni (ianuarie) erau pe la 120.000 si la scurt timp 80.000. Acum in prezent cred ca nu depasesc 25-30.000, iar toata zapaceala a costat TIMP si ficati rupti pt ca la final sa fim mandrii (nu ca nu eram deja). Nu am zis eu niciodata faza cu ‘majoritatea nu se gasesc’ gandeste draq inainte sa bati campii ca sa te victimizezi tu mai frumos. Iar liceenta la melodii draga JURNALISTA IPOCRITA cauta repede in google ca te faci de kakat naibi…arata-mi termenul asta …probabil vroiai sa pari si tu interesanta si ai vrut sa te referi la DREPTURI DE AUTOR/DIFUZARE vai capul tau jurnalestino….

    12. Observ si alta faza, tu chiar ai probleme cu ….cu tot naibi….care e treaba ta cu televiziunile cu care am lucrat/colaborat…cu cele care aa mai cauta cand si cand pt diverse servicii??? Cumva esti tare ofticata pe mine pe draq? Ce ai fat-o? revino-tiiiiiiiiiiiiiiiii ca o iei la vale din ce in ce mai rau….frustrata draq…

    13. „Cand am vorbit cu el prima data nu fost deloc asa. A fost chiar prietenos.” Pai logig fatooo, pt ca erai sanatoasa mental. TU CHIAR NU STII CARE TI-E PROBLEMA? Ba eu cred ca da, dar nu are sens sa te mai balacaresc aici pe „blogul tau ” plin de fani multi si rai :))) si cu liccenta la el :)))….

    14 In incheiere ca deja ti-am dat prea multa atentie, chiar daca ti-am facut un bine prin …subiectul tau , ca te-a mai citit draq lumea si pe tine 🙂 ar fi cazul sa ma retrag si sa te las sa aberezi, si mai rau sa MINTI ca o nesimtita oparita in continuare, ca doar asa mai captezi si tu atentie pe blogul tau minunat. Imi pare rau ca iar dupa 2 zile nedormite, a trebuit sa-ti citesc imputiciunea de blog, si sa dau si REPLICA la ce ai aburit in paginile lui, si culmea ca lumea te crede, chiar daca nu ti-am luat eu toata mizeria de subiect la replicat per fiecare fraza ca sa nu inteleaga lumea chiar ce vrea capul tau. Sper totusi ca e suficient ce am scris pana acum , si sa realizezi ca, ar cam fi cazul sa dispari un timp din „lumea virtuala” ca ai picat al draq de prost cu imaginatia ta dereglata.

    Sa te vad Jurnalista lu’ peste cat ai sa lasi comentariul aici , exact cum ti lam scris. Sau banuiala mea/noastra ar fi ca teai face de cacat prea tare si ai fi nevoita sa-l dilesti =)))

    Hai bafta.

  26. Meltean ai fost, meltean rămâi. Dar asta nu are de ce să mire, atât timp cât faci propagandă media ţigănească. Iar la partea cu versurile citate din Mafia, de altfel cam singurele calităţi intelectuale de care dispui, ai grijă să nu ţi se împlinească dorinţa. Trasu’ de pulă te asigur că nu este deloc o încântare, „coaie”.

  27. DeMaio traitear capul ala in colturi de „inteligentul mami….” nu fac propaganda decat anti idiopati ca tine si …nu numai…pe care tre’ sai mai asigur uneori ca AM GRIJA de cine ma trage…repet CINE MA TRAGE nu cum e cazul tau sau alora ca tine „care se trag…singuri”, asa ca fi baiat istet , da fuga la baita „coitze” si trage-te si tu oleaca de puzica singurel (ca de obicei), nu uita sa si visezi…si lasa-ma pe mine sa-mi doresc sa ma trageti voi de pola …obligatoriu….sa te speli pe dinti inainte… hai Noapte buna.

  28. Haide să-ţi explic, eşti un agramat sinistru. Întâi învaţă să te exprimi, roag-o pe mă-ta să te ducă şi pe la şcoală, şi după aia, când începi să înveţi să formezi un plural, mai discutăm. Până atunci, marş la căcat, analfabetule.

  29. Agramat oparit frustrat care nu citeste printre randuri…si nu observa caterinca de 2 lei ….anagramat anal-fabet esti tu diacriticule :)))) marsi si si sterge-te la gurita ca-ti curg balele de nervi ….oparit mic ce esti …la „coit-ze” (judeca si amu’ anagramarea) fabricat in ferentari …ce esti…

  30. =))
    Vai de părinţii tăi. Asta dacă au cumva pregătirea necesară să regrete, că mi-e suficient de clar din ce căzături bipede provii.

  31. Sarmanul de tine, tu nu sesizezi ca ai o problema? Nu am pomenit nimic de parinti tai sau de familie , nu mi-as permite asa ceva (indiferent cum ar fii domniile lor) cat despre tine…no coment…ti-am dat si tie prea mare atentie si ti sa urcat „bolnav” la cap…..hai jet-one ca faci praf inutil..nesimtire umana ce esti….

  32. Repet, scrie corect, că ai probleme cu pluralul. Iar dacă eşti atât de corect, cum pana mea poţi să jigneşti în halul ăsta o femeie? Eşti bărbat, nu???

  33. Prietene tu esti lingerica rau de tot „coitze”! NU e treaba ta cum vb si cu cine (fie vb si de o femeie) mai ales una care ma vb aiurea si a bagat umplutura la greu. Si DA sunt barbat fata de tine,….o FETITA MASCULINA …DAAAAAA, iTI MAI REPET O DATA …jet in mm ca ma plictisesti, si nu mai raspunde ca esti vai capul tau ….nu ma mai provoca ca nu am timp de pierdut cu Linge-o-pati ca tine.

  34. La aia cu morţii ai dat-o în bară. Dar nu este o problemă, sunt sigur că ai mai făcut asta. Cât despre tine, eşti doar un nenorocit de ţigan sau de român ţiganizat, iscat dintr-o prostie de o seară. Şi cu asta am cam încheiat. Înjură femeile în continuare, fă-te cunoscut, coaie, fă-te bărbat.
    Pa. Până ne vom întâlni din nou.

  35. Faza cu „intalnirea” recunosc ca-mi surade :)))) nu ar fi rau sa ne inalnim , sa vin la tine la capu’ patului de spital sa te vizitez, dupa ce-ti sparg fatza aia de Room-an pisat pe tine „barbate” asa ca pana „ne inlanim din nou” tine pliis mic si evita-ma sa nu-ti dau un cap in gura sa il ti minte toata viata, retardat mic, de te dai tu brontozaur pe internet :))) Cand ai sa ai sange de barbat in tine incearca sa dai ochii cu mine si te invat eu ce-s alea si bune maniere , si tupeu si sa-ti arat si ce nevoie am eu sa mai fiu „cunoscut” spre deosebire de un no name ca tine.

  36. Baiat simpatic Bagheera (apropo, stiti ca mai sunt doi ”Baghera” in radio ? ). Dupa cata logoree incontrolabila am vazut ca a dispus aici cred ca ar putea tine doua radiouri. Pe unul ar putea difuza doar ”…”, ca vad ca abuzeaza masiv de ele.

    Nene, ai injurat pe cineva si ti s-a raspuns in public. Oricate explicatii ai da , discursul tau initial (intre marlanie si incoerenta) a fost nasol. Nu era mai logic sa o contactezi pe autoarea blogului, sa ii explici ei si sa negociezi eliminarea articolului ? Nu era greu si te scuteai si de o discutie in contradictoriu care nu-ti serveste imaginii de ”CEL MAI NEBUN SI MAI MARE ANTI-MANELIST, SI DUSMAN ”

  37. „Nu era mai logic sa o contactezi pe autoarea blogului, sa ii explici ei si sa negociezi eliminarea articolului ?” Ideea ta e dar inutila dupa ce ai omorat omul sa-ti ceri iertare la capataiul lui , nu crezi? Cred ca asta trebuia sa o faca autoarea, sa-si vada de viata ei mai departe, insa ‘demersul ei jurnalistic’ e pe cat de penibil pe atat de mincinos. Mai are rost sa mai reproduc o zicala? Hai ca fac o exceptie si pt tine krossfire; Rufele se spala in familie …nu pe bloage (as completa eu), doar cei frustrati apeleaza la astfel de metode virtuale, zona in care uitam un amanunt important…oricine poate spune orice, oricum, oricui…! Mesul era o disutie privata fie ea si cretina, pe cand un site, blog…deja intra in latura aia …publica. A nu se intelege ca ma deranjeaza faptul ca o chestie particulara a transformato cretinutza intrun circ public, ci faptul ca minte si bate campi, probabil in speranta de a da o nota mai negatiava personajului in cauza! Trebuia sa gandeasca inainte sa vomite public aiurea…daca se cearta cu barbatul/iubitul sau cu familia , stau si ma intreb: Pe cand un copy- paste sau o foto ori inregistrare in spatiul public??!

  38. E clar ca nu vezi partea mai importanta, anume aia ca ai o vina. Mie din postul asta imi e clar ca sandy te-a respectat la un punct sau ma rog, era interesata de opinia ta. Ai dat un raspuns de genul ala intr-o perioada nasoala pentru amandoi si ea a replicat, chiar daca a facut-o public (si pentru ca nu i-ai dat ocazia sa o faca in discutia initiala). Daca nu avea o parere buna inainte de jigniri, nu mai exista dezamagirea si se termina repede treaba, cu ignore.

  39. @krossfire – It’s fuckin’ useless, man. Believe me…

  40. m-am distrat frate la kilogram pe aici! e discutia dintre o anti-manelista si unul care nu stie sa scrie.

    ba, eu nu va inteleg pe voi rockerii, ce aveti cu manelistii? lasa-l pe om sa asculte ce vrea. e viata lui. daca isi face radio si vrea sa difuzeze manele sau nu, e treaba lui.

    ce nu inteleg eu, e cum vine asta: „Leo ma rugase sa ma ocup de stirile de pe forumul radioului.”? daca ar veni cineva la mine, vorbesc om necunoscut, cum e cazul de fata, sa ma roage sa ma ocup de forumul lui/ firmei lui, as rade de el. ce am eu de castigat? trebuia sa te opresti acolo si sa ii dai ignore.

    ma distreaza ca discutia e in miezul zilei, aproximativ in jurul orei 14. daca era noapte, hai treaca mearga, omul ajuns acasa, baut, fumat si refuzat de careva consoarta de a lui, isi refuleaza frustrarile intr-o conversatie purtata virtual cu o necunoscuta.

    bine i-ai facut ca l-ai bagat aici. in opinia mea, genul acesta de oameni ar merita sa se afle in spatele gratiilor sau macar pe strada, facand munca in folosul comunitatii.

    poate ca incidentul nu pare grav, dar gandeste-te ce ar fi fost daca in locul tau, s-ar fi aflat o adolescenta. asemenea vorbe pot afecta psihic unele persoane.

  41. Nici nu era vorba de ceva gen ”rockeri vs. manelisti” ci de o observatie in conditiile in care un radio facea o promisiune.

  42. era ca de acolo a pornit tot scandalul.

    ca omul respectiv e clar dus, asta am dedus si eu pana la urma, ca doar am citit cele doua articole care ii sunt dedicate.

  43. *mno bine, ultimul doar semi-dedicat

  44. Eu mă ocup de un alt sait – PHP-Fusion România. Eu am avut mai multă răbdare în discuţiile cu Leo şi n-am făcut bine, că de la limbajul infect a ajuns inclusiv la ameninţări, aşa cum a început şi cu DeMaio, cu „până ne vom întâlni din nou”.

    Eu am ajuns la concluzia că Leo Bagheera este un tip atât de nesimţit încât nici nu îşi mai poate da seama de lucrul ăsta, deşi îi acuză de nesimţire, minciună şi probleme cu capul taman pe ceilalţi. Pentru că mi-e jenă de mine însămi să mă cobor la nivelul lui, am discutat cu el cât am putut de normal, aşa cum văd că a procedat şi Sandy. Chestia cu coborâtul îmi şi aduce aminte o mică glumă – „Dacă mă cobor mai jos decât nivelul tău dau de petrol” – sau cam aşa ceva. 😛

    În privinţa publicatului discuţiilor private am păreri împărţite. Pe de-o parte îi dau dreptate lui Leo că rufele nu trebuie spălate în public, pe de altă parte sunt de acord că cineva trebuie să îi anunţe public pe ceilalţi cu cine au de-a face, mai ales că se poate şi mai rău decât aţi văzut deja. Şi în cazul meu am putut discuta civilizat cu el, chiar o bună bucată de vreme, dar i-a sărit ţandăra când i-am atras atenţia că nu-mi place limbajul lui. Evident, m-a făcut „mironosiţă” şi alte chestii, iar dacă mai are dreptul să posteze aici mare lucru dacă nu va spune că ne-am adunat toţi „răniţii” să ne lingem rănile şi-aşa mai departe. Mi-a şi venit să râd când i-a spus lui DiMaio că nu şi-ar permite să se ia de părinţii lui, deşi chiar în discuţia cu Sandy a făcut-o pe mama ei „caracatiţă”.

    În fine. Pe mine m-a ameninţat cu diverse chestii şi pentru că nu-s dispus să-i tolerez atitudinea atât timp cât spune el că vorbeşte serios, o să-i fac o reclamaţie la Poliţie şi fie ce-o fi. Nu ştiu cât e amenda pentru ameninţare, dar am mai multe mesaje în care a făcut asta şi văd că la fel procedează chiar şi în public, în văzul lumii. Aş vrea să fac o copie a acestei pagini de blog, să o ataşez la dosarul cu care mă voi prezenta la Poliţie, împreună cu legătura către acest sait, ca să vadă oamenii că nenea LeoB atât poate. Sandy, stai liniştită că nu fac mâine-poimâine reclamaţia, că am lucruri mai utile de făcut până atunci, aşa că aştept un mesaj din partea ta, să ştiu dacă eşti de acord să menţionez pagina asta în dosar – că cine ştie… poate n-ai chef să te sune nimeni să te întrebe ce ai mai povestit cu „STILatul” de faţă de dragul unei probe legale.

    Într-adevăr, lui Leo îi place să trăiască după propriile reguli, să considere „bun simţ” acea chestie care îi dă voie să se comporte cum doreşte cu cei din jur şi ia ca pe un afront personal orice lucru care îi contrazice sistemul de „valori”. Pe PHP-Fusion România avem un cod de conduită de bun simţ, deci evident incompatibil cu Leo şi doar o chestiune de timp să calce în străchini. De altfel după ce s-au plâns câţiva de atitudinea lui şi alţi câţiva i-au atras atenţia să scrie altfel, a ajuns în stadiul în care a încălcat regulamentul pe care oricum m-am convins că nu dă nici „jetul” de care tot povesteşte şi de-acolo a luat-o personal şi m-a pus pe mine cap de afiş ca om rău. Iar pentru că i-am dat Ignore pe messenger am mai comunicat prin e-mail, unde – bine-mersi – am tot ce-mi trebuie să-i fac un dosar cu tot ce trebuie.

    Leo, dacă citeşti rândurile astea, află că doar dacă îmi ceri scuze public, pe saitul tău, nu voi merge la Poliţie. Ai un comportament de bădăran şi pentru modul în care ai ales să schimbi replici cu mine (deşi văd că şi cu alţii) meriţi să plăteşti pentru asta. Ai o atitudine atât de proastă încât vorbeşti oribil chiar şi cu femeile. Nu-i niciodată târziu să îţi schimbi atitudinea, mai ales că – aşa cum ai văzut aici – nimeni nu-ţi doreşte răul, ci doar au câţiva oameni o problemă cu atitudinea ta. Este o vorbă – când unu îţi spune că eşti beat, îl poţi înjura. Când doi îţi spun că eşti beat, ar trebui să-ţi pui întrebări. Când trei îţi spun că eşti beat… du-te şi te culcă.

    Suntem mai mulţi decât trei, dar cel puţin te poţi gândi că s-ar putea să ai, totuşi, o problemă. Asta nu înseamnă că suntem noi perfecţi, dar scuza ta cu nedormitul şi „m-a prins exact în momentul prost” n-are consistenţă. Şi eu sunt obosit de multe ori şi am fost obosit chiar şi în nopţile în care te-am ajutat să-ţi pun pe picioare saitul postului de radio după diversele probleme, aşa că nu te uita doar la oboseala ta sau la nervii tăi, ci gândeşte-te şi la ceilalţi. Dacă găseşti pe undeva calea de mijloc e suficient, că nu te pune nimeni să faci cursuri de etică.

  45. Mai copii eu nu am mai avut nici cea mai mica intentie sa mai pasesc pe mitocania asta manipulata …stim cum ..ce..si de unde.. dar sarind, pana in clipa de fata cand cineva mia atras atentia asupra unui personaj; Domule Nicu in afara de faptul ca te bat in sediul politiei cu toate dosarele tale pana cand vb singur, am si eu cateva obiectii scurte , sa nu lasam chestia asta (de altele nu am avut chef si timp sa mai pierd citind..aberatii) dar trebuie sa-ti intorc cateva cacaturi care le mananci dumneata in PUBLIC la adresa mea, mintind si tu ca un mare dobitoc:

    1. daca tot te-ai apucat de ceva, fa-o si tu cap coada (nu lasa tu de inteles ceea ce vrei tu)

    2. cand o faci si public , iati masuri de siguranta ca ceea ce afirmi tu sa fie si real sa nu se auda ulterior ca ai mancat cacat si sa cazi de prost (cum e cazul acesta)

    3.nu a zis nici draq pe php lu’ peste prajit ceva legat de „atitudinea” mea (sper ca nu am probleme cu memoria), ceea ce mi sa reprosat in dese randuri era legat de CULOAREA CU CARE SCRIAM (si acum cred ca tu ai dragul meu probleme…dar nu cu memoria ci cu intreg …. cranian), si pt ca mi-am impus punctul de vedere asupra alegerii culorii cu care scriam, sau de fapt pt ca am avut tupeu sa comentez la tine dragul meu „Zeus” m-am pricopsit cu Suspend. Asa ca lasa tu ciocul mic cu motivele pe care le indrugi tu , ca ai cazut in penibil mai rau decat erai ….

    4. nu mi-ai dat tu in viata ta mie IGNOR pe messenger cacat ambulant ce esti , si sa spunem noi adevarul ca de fapt te-am bagat in …atatea si atatea pt cat de nesimtit infect ai fost (cred ca si asta ai uitato) si apoi ti-am futut EU IGNOR baietelule. Si asta chiar cand tu te tot foiai cu texte de adormit nu copii ci cred ca…fluturi, nici nu am mai asteptat comentariile tale „mironosite” si atat de nesimtite. Asa ca iar iti repet: ESTI MITOCAN , SI MANANCI CACAT NESIMTITULE.

    5. Sa-ti mai trimit inca 200 de mail-uri sa pui la „dosar” din capul tau idiot? Ca se rezolva , depun efortul asta si pt un retard ca tine , pt care am ales EU OPTIUNEA sa-ti scriu pe mail pt ca nu ai tu fata de lista mea de messenger GRANDIOSULE care vb exact pe dos. Si am sa-ti si demonstrez cata pumnul in cap iti fut , cu politia de mana, doar astept ocazia asta (sper ca nu ma dezamagesti periculosule).

    6. eu scuze? fata de tine? fata de o sifilitica mincinoasa? fata de unu doi sau 100 de frustrati care au senzatia ca sunt ‘maltratati’ de atitudinea mea? Pai in cazul asta mai Nicule, ai cam mult de asteptat. ‘Calea de mijloc’ am folosito in urma cu cateva saptamani de cand nu am mai intrat pe…chestia asta…lasand pe mormoloci sa latre aici dupa bunul plac, in fine, pana azi cand mi sa adus la cunostinta despre comentariul TAU, culmea de catre o persoana ce era de fata si cand ti-am tras eu ignor in plina figura, si cand tu dadeai nota de un caracter atat de infect si mizer incat nu am mai rezistat si ti-ai primit „portia de atitudine”! Crezi ca nu pot dormii eu noaptea de postarile tale? Crezi ca am vreun deranj la stomac pt aberatiile scrise de terte pesoane aici, si ce ar da orice sa-mi ajunga la nas? Mi se rupe fix de frustratul/a care considera atitudinea mea „manelistica” (sa-i cante lui/ei pe lumea ailalta) sau de cocalar, atata timp cat acela sau aceea sunt niste oameni…nesemnificativi in ochii mei (si cred ca si in ai intregi societati) nu ma intereseaza. Pentru cel care se da atat de „sprijinitor” in actiuni de sustinere a unuia sau mai multe demersuri, am un sfat: Tu lasa capul jos domnule padure, si ciocul mic sa nu deschid eu gura ca e de 1000 de ori mai grav, si nu uita ca te-am respectat si dupa…chiar daca ai fost si tu MITOCAN, prin prizma faptului ca team lasat draq in plata ta si mi-am vazut de ale mele. Eu zic sa-ti vezi de ‘lastarii tai nebuni’ si respecta-ma macar atat cat am facut-o eu, parerea mea e ca ar fi mai bine pt TINE dar si mai sanatos pt amandoi.

    Am si un mesaj pt „baietei” sau catelusi astia libidinosi care tipa cat ii tin plamanii „vai da ala nu stie sa se poarte cu o femeie, nu stie sa vb cu o femeie…etc”! Mai…..labuta mica, in momentul in care cineva (oricine) isi permite sa spuna , sa afirme lucruri neadevarate sau partial adevarate, deja sa terminat cu joaca si respectul meu fata de persoana in cauza! De ce? Pt faptul ca te apuci sa spui ceva (si in privat si in public) mie sau la adresa mea, dar nu in totalitate adevarat si pe alocuri chiar departe de adevar, nu pot vedea pe respectivul/a intr-o lumina tocmai …pozitiva, drept pt care a pierdut din oficiu si respectul meu. Insa se trezesc barta pulifrici pt care internetul a fost marea descoperire a vietii (xxx), dupa masturbarile excesive privind paginile unor reviste colorate sau a unei casete VHS, si pt care o femeie merita pupata in cur si cand se caca, ei bine fatalailor nu toti oameni sunt „perfecti ca voi” si in plus pupincuristi….cine stie cunoaste…(nu e asa Harry?).
    In incheiere as vrea sa mai fac 2 precizari:

    -incetati cu teatrul asta ieftin ca , sincer pe mine personal nu ma afecteaza atat sau asa cat isi doresc terte persoane de pe aci’ si intr-o alta ordine de idei, sunt atat de multe abureli scrise la adresa mea incat mi-e scarba de 90% dintre voi, si sper sa va simtiti si voi asa in forul vostru interior ca…..nu numai, ca ati sarit calul de multtttt, dar si ca sunteti de un penibil infiorator (drept pt care nu am cunostinta despre toate postarile din acest blog pe acest subiect), si uneori atat de amuzanti…

    -acum multi ani, aveam o problema …..2…3.. cu una doua trei persoane, de un grad sau altul. Cineva cu mult mai matur, mai invarsta si mai experimentat ca mine, mi-a spus o fraza, pe care nu numai ca am retinut-o si ca ma ajutat in multe situatii, dar am ajuns sa simt ca e parte din mine. So..cum sunau acele vorbe? Unii dintre voi s-ar putea sa …stie…ce, si cum…

    Cand esti un nimeni (al societatii), un gandac, nu te baga nici draq in seama, nu stie nimeni de exsistenta ta, si toata lumea te calca in picioare.
    Cand esti laudat, huiduit, iubit sau urat, cand lumea te vorbeste de rau sau de bine, cand ai prieteni cu nemiluita dar si dusmani pe masura, nu fi trist cand cineva gandeste rau despre tine, pt ca atata timp cat o face, aia nu spune decat ca, ESTI UN CINEVA! (sper sa va ajute si pe voi….)

    Cu respect multa bafta tuturor.

  46. Leo, dacă ai fi ştiut ce-i ăla respect nu ar fi ajuns astfel de discuţii în public. Văd că tu nu te separi prea mult de aşa-zisele vedete despre care scriu toate ziarele de scandal tot felul de mizerii, pentru că aşa înţelegi tu să fii „cineva”.

    1. Ţi-am spus că am de gând asta de când mi-ai trimis prima ameninţare. După acel e-mail ai tăcut mâlc şi a trebuit să îţi scriu din nou să aflu ce pofteşti să faci. Evident că fiind sărit de pe fix ţi-a sărit ţandăra şi n-ai rezistat să nu mă iei din nou cu nesimţismele tale. Că nu am dat fuga a doua zi la Poliţie… deja e fix problema mea. Aşa cum am spus, chiar am şi alte lucruri de făcut, ca toţi oamenii normali.

    2. În mesajul pe care l-am scris mai sus am spus că nu inteţionez să fac publice e-mail-urile cu tine, că sunt mai naşpa decât ce a făcut public Sandy şi pe lângă faptul că i-aş umple blogul cu mizeriile tale, (repet) dacă mi-ai citit mesajul în întregime ştii că parţial îţi dau dreptate că rufele nu se spală în public, însă în cazul tău am considerat că este bine să confirm că nu doar cei de faţă au fost nevoiţi să-ţi suporte mojiciile – de fapt aşa te comporţi cu cei care nu lasă capul jos în faţa nesimţirii tale.

    3. La un moment dat, citindu-ţi mizeriile, m-am simţit „special”, că mi-ai spus că de multă vreme nu te-a mai făcut cineva să vorbeşti aşa. Ei, bine… ori ai tu memorie selectivă (din moment ce „uiţi” chiar şi că nu doar scrisul roşu a atras nemulţumiri din partea ALTOR membri PHP-Fusion), dar e posibil chiar să uiţi complet anumite episoade din nebuniile tale. Te priveşte. Ţi-am mai şi spus că suspendarea ai primit-o pentru postarea legăturii către saitul tău – care avea conţinut pirat. Că nu îţi convine ţie, iar te priveşte – dar ştii că avem un regulament. Nu trăi cu impresia că internetul este doar spaţiul tău de joacă. E al tuturor participanţilor în mediul ăsta, aşa că lasă-i şi pe alţii cu „nebuniile” lor, că ai şi tu saitul tău unde poţi face exact ce doreşti în calitate de proprietar.

    4. Nu ştiam că am fost într-un concurs de IGNOR. Dar dacă mintea ta nu poate procesa faptul că cineva ţi-a dat ţie ignor, atunci iartă-mă că am spus eu aşa ceva. Doamne fereşte! Nu ştiu ce-o fost în capul meu. Dreptatea să fie de partea ta, regele IGNOR-ului.

    5. Trimite-mi câte e-mail-uri pofteşti, dar vezi să nu îţi IGNORi odihna, că am auzit că şi oboseala naşte monştri.

    6. E adevărat că nu ştiu istoricul discuţiilor tale cu Sandy, aşa că e posibil să mă fi băgat ca musca în lapte în cazul în care şi ea te-a jignit în alte conversaţii, însă din ceea ce am văzut pe pagina asta – faţă de ea, dar şi faţă de ceilalţi care au comentat aici -, nu ai făcut decât să îmi confirmi că tu chiar ai o problemă de atitudine, iar prin mesajul pe care tocmai l-ai lăsat confirmi şi faptul că eşti incapabil să o sesizezi.

    Pentru tine caracter infect înseamnă să nu-ţi răspundă cineva pozitiv la ameninţări. Pentru tine, dovadă de caracter înseamnă să îţi fie permise toate ieşirile mizere. Sistemul tău de valori e destul de întors pe dos. Ai o vârstă la care măcar în sinea ta să recunoşti asta – sau dacă ai făcut-o deja, ţi-e pur şi simplu frică să recunoşti faţă de cei pe care i-ai jignit în nenumărate rânduri.

    Persoana care ţi-a dat sfatul acela este un reper prost pentru tine, pentru că atât timp cât nu îţi poţi controla caracterul infect nu te diferenţiezi cu mult de manelişti şi vedetele de carton pe care le vedem în curul gol prin CAN CAN. Atât doar că tu urăşti manelele şi meneliştii şi nici prin ziarele de scandal nu am auzit să fi ajuns. Asta mă şi face să întreb dacă nu cumva latri la copacul care nu trebuie. Dacă pentru tine EŞTI UN CINEVA dacă nişte „oameni mărunţi” ca noi te bagă în seamă, atunci ai probleme grave. Dacă noi suntem cantitate neglijabilă, atunci cine eşti tu?

    Respect? Să dea Domnul să afli ce e ăla şi să îl şi foloseşti cu adevărat. Cuvintele după care te ghidezi sunt foarte probabil rezultatul gândirii unei persoane care a făcut multe prostii la viaţa ei şi îşi găseşte liniştea într-o frază parţial înţeleaptă. Dacă la vârsta asta nu reuşeşti să faci diferenţa între bine şi rău e nasol. Cel puţin dacă ai admite că ne scrii rău intenţionat te-am lăsa în pace, dar pentru că tu eşti cel care ai impresia că e invers… uite că ne deranjăm să îţi spunem că ai o problemă. Ţi-ai ales greşit etalonul – cel puţin în societatea asta.

    Îţi doresc succes de pe-acum dacă vei face un efort de revenire la valorile normale.

  47. Hai gata!
    Pe mine m-a invatat cineva ca atunci cand am capsa pusa sa ii spun celui care ma cauta ca nu pot vorbi in acel moment pentru ca nu sunt dispusa, in nici un caz sa ma descarc pe acea persoana si sa o jignesc.

    Leo, problema este ca toate discutile noastre precedente erau in regula, chiar ai fi zis ca suntem prieteni. Si dintr-o data, iti spun ca nu imi place ce muzica ruleaza pe site-ul tau si ai sarit sa dai in mine de parca eram dusmanul tau.

    Nu, nu voi sterge articolul pentru ca sper sa fie invatatura de minte pentru a-i respecta pe cei care te respecta. Nu ti-am zis niciodata nimic rau si am arhiva completa.

    Nicu, ai mana libera sa adaugi linkul la orice dosar vrei. Eu nu stau in 100 de lei cat cred ca este amenda.

  48. Mulţumesc.

Lasă un comentariu