Am primit o papusica…

HPIM1267Trebuie sa anunt cu mare si placut fast ca papusile mele de portelan au un copil. Nasii acestei noi papusici sunt editorii de la Desenele Copilariei.  Noua papusa se numeste Sophie si are darul cantatului. Parintii ei sunt fericiti ca ea nu e atat de rece ca si ei. Ea nu e de portelan, e hand-made.

HPIM1265Suzie, mamica, o am de multi ani, de pe vremea cand nu aveam voie sa o ating pentru a nu o sparge.  Badooci e taticul…l-am primit anul trecut, cu ocazia sarbatorilor de iarna, de la niste persoane tare dragi mie. Cele 2 papusi au  fost nedespartite de cand s-au privit prima oara ochi in ochi.

HPIM1266Sophie va saluta si ii imbratisaza cu drag pe toti care trec pragul acestui blog. De asemenea, le multumeste nasilor ei pentru ca au trimis-o intr-o casa frumoasa si iubitoare si cu parinti de portelan.

Blogul s-a mutat pe www.sandydeea.ro . Puteti comenta si viziona acest articol aici:
http://sandydeea.ro/2009/07/21/am-primit-o-papusica/

6 răspunsuri

 1. Sophie , sa te bucuri de stapana ta !

 2. 😀 Acum ii dau primele lectii de copilarie. Ne uitam amandoua pe acest post: https://sandydeea.wordpress.com/2008/12/21/scurta-istorie-a-filmului-de-animatie/

 3. Ce fain! Sophie, poate îţi faci nişte prieteni, şi astfel îţi vei lărgi colecţia! Succese Nebănuite îţi urez!

 4. […] Prima castigatoare a fost Sandy! Citeste despre papusa ei AICI. […]

 5. Sarutmana domnisoara .
  Ce zici de un schimb amical de link-uri ?
  Eu te-am listat deja …
  Apropo ai un blog foarte dulce si dragut . Felicitari .

 6. Merci de adaugare. Cu toate astea, daca citeai putin mai bine blogul, aflai parerea mea despre schimburile de linkuri. Nu ma repet pentru ca ma dor degetele de la atata repetat.

Comentariile sunt închise.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: