Corvine, dragul meu, cum stai cu blondele in parc…?

Asta da stire Senzationala. Paparazii de la Cancan au surprins-o pe Iubita(sau sotia…sau ce e ea) lui Lis lasandu-se agatata si fotografiata de catre un necunoscut. Articolul mai spune ca necunoscutul si-a manifestat insistent dorinta de a-i face poze si ca ea a pozat provocator. Da…pozele vorbesc de la sine.

Saraca fatuca…a dezmintit ea ca tipul i-a facut poze…pentru un post de radio. Dar astia de la Can can…ce sa stie…nu nu nu…tipul e admirator secret…bla bla

BAAD!! Si-au luat-o in bot. Tipul care apare in poze este nimeni altul decat Cristian Szilvassy( Corvin cunoscut de ascultatori), editor la Radio Lynx. Ce sa va zic despre Corvin? E un jurnalist ok…cu experienta in media, e amuzant si are coarne de drac. Dar are si un copilas superb si destept. Concluzie: Fetelor…e luat.

Ce mi-a transmis Corvin sa va zic si voua: Deseara la Rai Da’ Buni… ziaristii de la CanCan primesc replica. si da, il vedeti pe idolul vostru Corvin…

In concluzie, abia astept emisiunea. Voi adauga un LE dupa emisiune.


Blogul s-a mutat pe www.sandydeea.ro . Puteti comenta si viziona acest articol aici:
http://sandydeea.ro/2009/04/29/corvine-dragul-meu

13 răspunsuri

 1. Si da, Corvin are 2 copii, nu unul. Si da, Corvini realizeaza pentru http://www.masini.ro o rubrica de editoriale care se numeste Vedete si masini. Si da, Oana Ungureanu (lis) era convocata la o sedinta foto si da. Viorel Lis stia si da, nevasta mea stia si da, deseara de la ora 19 le dau in bot paparazzilor. Si da… le-am pozat si masina si nr de inmatriculare ;))

  Corvin

 2. A mai fost o faza similara la Can Can in care nu stiu ce personalitate mergea cu a lui concubina in masina, urmat fiind de o alta masina a fiicei lui. Speculatia can can : Cine sa fie doamna din spate ? Sa fie o admiratoare secreta ? O amanta geloasa ? Uitait cum se tine dupa cei doi !

 3. bine tuu corvin :)) da-le in bot 😀

 4. Corvin : Eu doar de unul stiam (blush) ca am stat dadaca o zi cu el la Lynx. Abia astept sa te vad in actiune, sa faci praf jurnalismul ”de cancan” 🙂

 5. @ Krossfire: Au fost multe…ca de obicei…

 6. @Pandutzu: 😀

 7. pff.. can can is very shity 🙂 nu pot sa cred ca citesti asa ceva

 8. Nu citesc…Am aflat de la Corvin chestia…Mi s-a parut geniala…

 9. Ha ha ha … ironii fine la adresa ziarului Cancan! Este ca si cum ai spune unui politician care a furat de cand se stie ca „nu este bine ce face.”

  Lucrurile observate de tine in articol nu reprezinta un caz singular de articol scris prost /dezinteresat ci reprezinta MODELUL DE BUSINESS al unui tabloid si, partial, al multor ziare „serioase”.

  In opinia mea, sunt putini ziaristi care informeaza intr-adevar cetateanul. Cea mai mare parte lucreaza intr-un alt business – si anume in industria „divertismentului”.

  Am introdus articolul si la Revista Presei:
  http://www.360romania.eu/360romania-80/corvine-dragul-meu-cum-stai-blondele-parc-8146/

 10. Razvan…Cu asta se mananca tabloidele si tabloidizarea in general…

  Merci pentru adaugarea pe site

 11. cancan e un ziar de doi lei, si se stie!

 12. dap…de acord…

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: