Suporterii astia…

Nu incepe ziua fara portia de ras. Ratarea transferului lui Kaka de la Milan la Manchester City a lăsat urme adânci in sufletul unora si pe pielea altora.

Un fel de poza zilei

Barry Winston, un suporter al echpei de forbal Manchester City si-a tatuat pe piept inscripţia: „Kaka la City până va muri”. Dar a fost prost sa se opreasca doar la asta?Nuuu. Trebuia sa fie mai cu motz si astfel  şi-a tatuat pe spate figura brazilianului. Credea atat de mult ca acest transfer va fi „transferul secolului” pentru clubul sau favorit,  incat o uitat de „ce-ar fi daca n-ar fi”.

El a stat 8 ore in chin şi a cheltuit 420 de euro pentru fabuloasa achizitie printata. Acum ce putem spune? Sa si-l dea jos nu prea poate, asa ca va fi nevoit sa evite sa isi dea jos tricoul in public.

Te-ai facut nenea!

Blogul s-a mutat pe www.sandydeea.ro . Puteti comenta si viziona acest articol aici:
http://sandydeea.ro/2009/01/26/suporterii-astia/

8 răspunsuri

 1. Graba strica treaba. :))

  Insa se intampla des printre microbisti sa vada un jucator la echipa X, fara ca tratativele sa fie incheiate.
  In materia asta sunt mai incredul, pentru ca transferurui pe vorbe se fac in fiecare zi si pana ce nu vad un jucator in echipamentul echipei care l-a cumparat, nu cred in acel transfer.

 2. Eu zic nici atunci…ca se poate razgandi in cateva zile…si pleca.

 3. heeei.. stirea asta am pus-o si eu pe apropo :)))

 4. Unii au prea mult timp liber… Și prea mulți bani de cheltuit aiurea!

  Tipu’ ăsta e exact genul microbistului: obsedat și lipsit de creier. Avem destui și-n România. Nu m-ar mira să înceapă și-ăștia să și-l tatueze pe Rădoi (tatuaje cu Mutu și Chivu am mai văzut la vreo două pițipoance) sau, în cel mai rău caz, pe Jiji.

 5. Sandy, odata ce a semnat contractul…poate el sa se razgandeasca si tot nu poate pleca. Iar un jucator poate aparea imbracat in echipamentul echipei doar dupa ce contractul a fost semnat.

  Ca tot e vorba de Manchester City sa ne amintim de cazul lui Robinho din vara. Bietul de el, era buimacit…el se astepta sa ajunga la Chelsea. Dupa cateva zile dadea deja semne ca vrea sa plece. Dar cu un contract semnat, nu te poti juca.

 6. aha. merci de explicatie…bogdan, tu esti expertul in fotbal:D

  booh: de acord:))

 7. :)) Poate nu a aflat vestea ca nu mai vine la M.City :))

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: