Eu, cu cine votez?

…asa indruga un celebru personaj de comedie numa bun de tocit creierii la BAC. Si chiar avea dreptate. E o ameteala mare cu alegerile astea. Afisele sunt glume ale unor fotografi dementi.

Azi am zis: Nu se mai poate! Trebuie sa aflu in ce colegii sunt eu si ce trebuie sa aleg duminica.

Astfel, am gasit aceasta lista cu colegiile din Bucuresti pt Camera Deputatiilor si aici veti gasi pentru toata tara.

Aici e o harta destul de aiurea dar are si harta colegiilor de Senat.

Am cautat prin astea si am ajuns la concluzia ca eu trebuie sa votez astfel:

Colegiul 25 Camera Deputatiilor

Elena Udrea – PDL
Luminiţa Anghel – PSD
Radu Munteanu – PNL
Vasile Niţescu – PRM
Cătălin Zmărăndescu – PNG-CD

Colegiul 11 Senat

Radu F. Alexandru – PDL
Costel Nedelcu – PSD
Rareş Mănescu – PNL
Elena Preda – PRM
Ilarion Giuroiu – PNG-CD

Deci eu am vrut sa ii transmit lu’ Elena Udrea ca o votez doar daca se vopseste roscata…pentru ca mie nu imi plac blondele, si Luminitei Anghel ca o votez daca facem un duet impreuna(chiar miar placea sa cantam Sansa impreuna. Am studiat melodia cand faceam canto). Na! Zmarandescu o face el legea cu pumnul, dar mi se pare un tip prea butucanos pentru politica. De restul…U tell me. nu stiu cu ce se mananca.

Hai sa va spun si una buna din familie.

Era tata pe strada si se intalneste cu Antonel Tanase.

„-Stiu! Stii unde te-am vazut?”

„- Unde?”

„- In cutia mea de scrisori!”

Pentru gluma asta tata a primit pixuri si flyere. Na! ca pixurile is bune la facultate, dar flyererele nici la toaleta nu’s bune. Si nici nu e in Colegiul nostru.

Deci. Nu vreau sa fiu o persoana care voteaza din inertie. Please help! Nu inteleg nimic din campania asta. E o ameteala totala.

Blogul s-a mutat pe www.sandydeea.ro . Puteti comenta si viziona acest articol aici:
http://sandydeea.ro/2008/11/27/eu-cu-cine-votez/

5 răspunsuri

  1. Știi ce mă enervează pe mine cel mai mult la campania asta? Defăimarea. Sunt sătul până în gât de această defăimare, mai ales că am văzut-o și zilele trecute, pe afișele candidaților la președinția anului de la etajul 6. Să-ți povestească cutia mea poștală, că doar ea știe, săraca, ce-a îndurat zilele astea, când a fost burdușită cu pliante din partea PSD, care defăimau PD-L-ul în cel mai josnic fel posibil.

    Dacă tot facem alegeri, hai să le facem într-un mod corect, fără să aruncăm cu noroi unii în ceilalți. Nici eu nu înțeleg nimic din campania asta electorală, dar oare mai trebuie să înțelegem ceva? Oare nu sunt tot aceleași minciuni, sub un alt nume și sub o altă formă?

    Slavă cerului că am încă 17 ani…

  2. Sincer sa fiu nici eu nu inteleg cu ce se mananca aceasta campanie care din punctul meu de vedere este cea mai penibila campaie electorala de cand exist .

  3. @Perfu: De acord!

  4. Dupa cum bine stii am primit azi a doua cutie de bomboane si o umbrlea de la Alina Gorghiu dupa ce in prealabil primisem o alta cutie si o cana 😀

  5. he he…asta e mita electorala

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: