Radio Zu nu are poante mai noi?

Ascultam azi minunatul si mult prea mediatizatul post, Radio ZU. Voi ce credeti? In RATB fireste. Tocmai alergasem dupa autobus si inca nu aveam castile in urechi.

Nu-mi vine a crede ca se mai foloseste poanta cu femeia crizata de la Astral(nu pot pune audio pe blog, deci dati click). Si totisi se intampla! Unde? La emisiunea de dimineata a lui Buzdugan si Morar. Bine, nu e tocmai poanta, pentru ca femeia aia are oarecum dreptate. A platit 120 lei(1 mil 2 sute in lei vechi) si totusi netul i s-a taiat. Eeeh…o criza mica, mare, foarte mare…un urlat pe care nici macar daca m-as afla intr-o situatie foarte perculoasa nu l-as putea scoate. Si totusi am urlat cel mai tare la Halloween acum un an la concursul de tipete. Ideea e ca am ascultat acea inregistrare acum cel putin 3 ani iar ce am eu dat link aici are o vechime de un an jumate. Chiar nu au altceva mai nou?

In fine…poanta ca poanta, dar cu babele ce facem?

Nu incepe aia bine sa urle ca a platit si nu are net, ca babele din fata autobusului se rascoala: „ca e transport public si nu se cuvine sa ascultam urletele lu’ aia. Fireste ca soferul, dupa ce a primit cicalelile babelor pe cocoasa, a schimbat postul…

Ce se auzea in continuare? Melodia aia infecta de la pseudo-roakeritzele lu’ Costitza

Blogul s-a mutat pe www.sandydeea.ro . Puteti comenta si viziona acest articol aici:
http://sandydeea.ro/2008/10/21/radio-zu-nu-are-poante-mai-noi/

Reclame

13 răspunsuri

 1. Nici muzica sau emisiuni prea noi nu are 😛

 2. cum sa dai asa cv la radio? te trezeste instant

 3. @ Krossfire…Amobservat ca Zu se asculta in zone cu mase mari de oameni: ratb, sali de sport, etc… Chiar nu imi explic cum de au o gama noua de what ever. Sau poate ca au dat atatia bani pe realizarea radioului si nu si maipermit sa cumpere licente

 4. @ mitza: Din pacate, ce sa faci? E radioul lor, fac ce vor cu el…

 5. Tu-ti bati joc de mine? Nu, nu, nu, aia oricat s-ar chinui nu poate urla ca tine, eu zic ca te subestimezi, draga mea :))))

 6. Doomy…belive me…n-am reusit sa ating notele dansei niciodata…

 7. Invata sa scrii la tastatura, virgule, puncte si alte cele si dupa trecem si la problema cu Radio Zu…pana atunci textul tau ramane greu de citit si neingrijit.

 8. @Ana: Iti multumesc de observatie. Textul este scris in viteza si destul de tarziu in noapte si nu am observat greselile…eeh se mai intampla. Nu cred ca trebuia sa fii asa de categorica si sa ma insulti.

  Ma rog, poate esti fana Zu.

  Sincer ii stimez pe oamenii aia doi de or facut Zu, dar se spune ca si publicitatea negativa e buna.

 9. Oricum la ce program are radio Zu nu vreau sa vad cum sunt scrise fisele lor de emisie.

 10. Uite ce nume inspirat are radioul ăsta…o idee despre ce poți găsi în el tot îți faci când vezi crampa asta onomatopeică.
  Or fi și bâlbâiți??

 11. buzdugan si morar au poante bune doar miercurea, cand apare academia catavencu. in rest, marlanismul e baza, sa asculte cititorii de cancan

 12. Adevar graiti! 😀

 13. Radio Zu e booring

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: