Sex is good, sex is funny

Astia de la Curentul o zic bine…Fara sex nu se poate, dar nu se poate. Nimfomanele ce fac fara sex? Se urca pe pereti! Ce atatea vibratoare, ce atatea labe triste? Sex frate! Sex Sex Sex. E sanatos si te relaxeaza. E placut si te apropie de partener. Deci sunteti amandoi fericiti.

„Chiar dacă nimeni nu neagă binefacerile sexului, fiind bun atât pentru relaţie, cât şi pe plan personal, pentru a te menţine sănătos, Debbie Mandel, expertă în managementul stresului, este de părere că partidele de amor nu trebuie să aibă o frecvenţă zilnică. „Câteva zile de abstinenţă crează senzaţia plăcută de anticipare şi nerăbdare. S-ar putea să-ţi placă friptura, dar dacă o consumi zilnic, asta va diminua din senzaţiile plăcute. Însă Helen Fisher, care lucrează la Centrul de Studii al Evoluţiei Omului, din cadrul Universităţii Rutgers, e de părere că sexul trebuie făcut cât mai des, dând ca exemplu populaţia din sudul regiunii Kalahari, unde partenerii fac amor zilnic pentru relaxare. ”

Blogul s-a mutat pe www.sandydeea.ro . Puteti comenta si viziona acest articol aici:
http://sandydeea.ro/2008/09/25/sex-is-good-sex-is-funny/

3 răspunsuri

  1. Tare post! =))))))

    Din proprie experiență, tind să fiu de acord cu Debbie Mandel.

  2. Sexul e acolo. E placut dar nu indispensabil dar totusi daca n-ai parte pentru o perioada lunga ajungi sa te simti al naibii de nasol in special din cauza presiunilor sociale. Deci, ramane totusi parte din viata si una placuta 😀

  3. Sigur nu se potriveste expresia „mai rarut ca e mai dragut” :))

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: