(na)Drajii mei tovarashi…

(Na)drajii mei tovarashi. Va salut de la Ieuropa Libera.

Aci ii bine. Avem net non stop si nu’s restrictii in extern. Am timp sa scriu pi blog si asta-i bine. Vad ca blogareala e in floare si in patria mea draga, Republica Socialista Romania. Nu pot da prea multe detalii unde ma aflu si imi schimb ip-ul des ca sa ma dosesc de tovarasii securisti.

Am primit nenumarate comentarii pe blog de la tovarasa Elena si de la tovarasul Niculae. Imi ziceau sa ma intorc in tara sa le explic cum e cu WordPress-ul. He he…dar nu ma duc.

O-i citit pe blogul tovarasului Felix ca o fost intalnire blogorifica la Scornicesti. Or glumit pa seama tovarasului ComunistuRos. E un nene tare fain sa stiti…ce are acu’ daca e chel?

Acelasi tovaras Felix, despre care nu stiu prea multe, face un concurs cu postari despre recolta. Amu’ eu am acilea tot ce-mi tre’ dar poate se gasesc tovarasi din tarisoara noastra, din RSR, sa participe… Premiul e foarte substantial: un kilogram de carne si zece carnati de Plescoi.

Va urez succes si sper sa nu va impuste pe toti.

Blogul s-a mutat pe www.sandydeea.ro . Puteti comenta si viziona acest articol aici:
http://sandydeea.ro/2008/09/07/nadrajii-mei-tovarashi/

3 răspunsuri

  1. […] si ne-am veseselit. Ba mai mult, pentru voi, cititorii nostrii fideli am decis impreuna cu tovarasa Alexandra sa fasiem un concurs  despre recolta : Cine scrie al mai frumos articol despri recolta primeste in […]

  2. Draga, Tovarasa Preferata…
    Ma bucur ca sunteti bine sanatoasa si pusa pe treaba.
    Datorita prezentei dvs, de nadejde, in grupul fruntas al redactiei Europei Libere, tin personal ca si Shedinte la Otroceni, sa va felicit, oferindu-va tot sprijinul necesar depasirii idealurilor propuse.
    Comitetul Executiv al Blogului Sextant format din Presedinte, Prim Secretar si femeie de serviciu, toti purtand acelasi nume, pentru atragerea atentiei spionilor internationali, va ureaza Sejur Placut si multe realizari personale. La revedere!

  3. […] Mereu ma intreb cum ar fi fost daca nu ar fi fost Revolutia sau Ceausescu nu ar fi fost impuscat. Oare Ceausescu ar fi avut blog? Cum ar fi aratat blogosfera comunista? Am mai tratat subiectul aici. […]

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: