Brublema zilei de 16 aprilie – Nick Veasey – fotograful care ne arată adevărata faţă a lumii

„Frumuseţea adevărată vine din interior” – cine spune că celebrul proverb s-a demodat este contrazis acum de o nouă formă de artă. Fotograful Nick Veasey vine cu o idee revoluţionară şi foloseşte tehnologia razelor X pentru a crea opere de artă. Britanicul apelează la această metodă pentru a demonta mitul frumuseţii exterioare. „Într-o lume obsedată de aspectul exterior, este liniştitor să ştii că poţi privi şi dincolo de aparenţe”, spune Nick Veasey. Iar opera sa vine într-adevăr ca o confirmare a credinţelor pe care le are.


Britanicul fotografiază cu ajutorul razelor X tot ce poate fi prins de obiectiv. Ne arată într-un mod inedit care este adevărata faţă a lumii în care trăim, dar şi ce se ascunde dincolo de obiectele pe care le folosim zi de zi.

Cadoul meu? Galerie foto desfasurata…

Brublema mea? Observati imbinarea perfecta dintre om si masina in ultima poza ? Pun pariu ca alea sunt maini de blogger autentic !


02_22_00_veasey-nick_HandsUp

https://i0.wp.com/www.worldphotographicarts.com/thumbnails/044-p-050641-veasey-nick_JimmyChoo.jpg

Blogul s-a mutat pe www.sandydeea.ro . Puteti comenta si viziona acest articol aici:
http://sandydeea.ro/2008/04/16/brublema-zilei-de-16-aprilie-nick-veasey-fotograful-care-ne-arata-adevarata-fata-a-lumii/

2 răspunsuri

  1. Ar putea fi un blogger faimos desi nu i se vad inca radacinile facute de la statul pe scaun.

  2. Foarte smecher….

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: