Cotidiene cu supliment

In fiecare zi, la chioscuri vin ziarele frumos impachetate, pregatite pentru a fi date spre vanzare…Nimic mai obisnuit…dar cand vii la chioscuri sa-ti iei ziarele pentru informarea zilnica, te trezesti, lovit ca de o bomba, de suplimentele de luni, miercuri sau vineri…Carti, reviste, cd-uri…si alte ameteli care urca pretul ziarului de la 1 leu la chiar 12-15 lei…si daca vrei ziarul fara supliment nu poti…altii il cumpara doar pt supliment…Traim intr-o tara stupida si noi suntem si mai stupizi…Ce-i de facut? oamenii ar trebui sa mearga in librarii sa isi cumpere carti…dar oamenii e inculti…Atunci ne vaitam ca in librarii cartile costa mai mult si cu ziarul dam mai putin pe o carte valoroasa…

Asta e brublema mea de azi…de ex. esti student la jurnalism si trebuie sa citesti zilnic o anumita pagina dintr-un ziar…ce faci? platesti si suplimentul, chiar daca nu te intereseaza? sau mergi frumusel pe pagina de internet a ziarului si il citesti online?

ii multumesc lui Mihai k mi s-a vaitat de situatia data

Blogul s-a mutat pe www.sandydeea.ro . Puteti comenta si viziona acest articol aici:
http://sandydeea.ro/2007/11/07/cotidiene-cu-supliment/

Reclame

2 răspunsuri

  1. Mda… Deci ma duc eu la chiosc, scot 4 lei din buzunar (ma gandesc ca atat costa 2 Cotidiene si 2 Jurnale). Ii cer tipei cele 4 ziare, intre timp se baga un nesimtit in fata (ca la romani). Nesimtitu’ asta cumpara vreo 10 ziare, dupa care imi vine si mie randul. Vanzatoarea se uita putin ciudat la mine, de ce ii intind 4 lei fara sa zic nimic?! Cum deschid gura si ii zic „Jurna…” isi aminteste (asa credeam eu atunci). „4 lei”, zice ea. Eu, mandru ca am calculat exact cat costa cele 4 ziare, ii intind bancnotele. Ce primesc in schimb? 1 singur Jurnal. Cu supliment 😉 „Pai stati… fara supliment nu merge?” Cica nu. „Dati-mi 2 Cotidiene atunci”. La care tipa (da, ati ghicit): „32 lei” =))

  2. Asa, asa, multumeste-i lui Mihai 😛 Si mai multumeste-le si lu’ Momoc si Tolontan ca GSP n-are niciodata supliment :))

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: